Статьи

10 кращих міських рюкзаків

Якщо раніше рюкзаки використовувалися в основному тільки для поїздок, подорожей і занять спортом, то тепер все частіше на вулиці можна зустріти перехожого, для якого рюкзак – це щоденний аксесуар.

Рюкзаки для перельотів лоукост від Bagman.ua

Bagman.ua підготував добірку рюкзаків, які ідеально підійдуть по функціоналу, не викликатимуть бажання скинути їх під час довгих прогулянок і при цьому виглядатимуть стильно та практично.

Рюкзаки Pilsok: коли створюєш для себе, а хоче весь Київ.

Pilsok (Пілсок) – це відомий український бренд, виробник рюкзаків та сумок.

Сумка: всі бананки в Bagman.ua

Мода та функціональність – це правильна комбінація для поясних сумок. Вони чудово підійдуть для подорожей, огляду визначних пам'яток та практично будь-якої щоденної пригоди. Bagman.ua пропонує Вам найкрутіший вибір бананок в Україні! Більше про моделі та бренди - у статті.

Подарунок хлопцеві на День Закоханих: стильні аксесуари

Шукаєте практичний, корисний та красивий презент коханій людині на День Святого Валентина? Пропонуємо Вам добірку найоригінальніших і зручніших аксесуарів, які точно гідно оцінить будь-який чоловік!

Сумка на пояс

Крізь часи: бананка, нирка чи вишуканий «омоньєр».

Топ найкращих рюкзаків 2016 від бренду Eastpak

Не знаєте, яка модель рюкзаків Eastpak найкраще підійде для міста чи подорожей? Пропонуємо Вам топ найкращих рюкзаків 2016. Саме цим моделям Eastpak віддали перевагу більшість наших клієнтів.

Топ-10 рюкзаків для подорожей: Deuter, Dakine, Thule, TNF

Принаймні кілька разів на рік ми вибираємося за місто, їдемо у відпустку на море або на озеро. І рюкзак зазвичай дуже рятує у таких ситуаціях. З таким аксесуаром можна взяти з собою всі потрібні на відпочинку речі і при цьому не перевантажувати себе. 

Модні рюкзаки: декор Eastpak

Сьогодні рюкзак – обов'язковий атрибут міського жителя. Причому вони як і люди, розрізняються по стилю і зовнішньому вигляду : темні у працівників, яскраві у молоді, стримані у старшого віку. Особливо виділяються аксесуари у креативних людей чи просто у оригіналів. Приклади декору - в статті!

Подарунок дівчині на День Закоханих: стильні аксесуари

Шукаєте крутий, оригінальний та практичний подарунок на День Святого Валентина? Пропонуємо Вам добірку цікавих варіантів для подарунків коханій дівчині.

Колекція Eastpak весна/літо 2017

З кожним днем до нас наближається весна, яка несе із собою тепло та оновлення. Нова колекція Eastpak вирішила дотримуватися цієї тенденції і пропонує Вам оновлену основну серію, преміальні моделі Merge, ексклюзивну лінійку Tribebute і розкішний модельний ряд шкіряних аксесуарів. Докладніше - у нашому прес-релізі

Інженерний підхід до художнього погляду. Рюкзаки Pelican

Кожен виріб це нові технічні рішення, цікаві форми, дизайн та функціональність.

ЗА ГОРИЗОНТ

Влітку 2018-го на український ринок повертається легендарний паризький бренд côte&ciel

Ділові шкіряні сумки: для чоловіків

Офісний стиль – досить строгий і має на увазі певні аксесуари. Найчастіше, оптимальним доповненням до образу smart casual є шкіряна сумка. Пропонуємо Вам підбірку сумок, які стануть must - have для будь-якої ділової людини.

Ділові шкіряні сумки: для жінок

Сумка вже давно стала обов'язковим елементом будь-якого образу, особливо дівчини. Особливо важливими є сумки для офіційних чи урочистих подій. Пропонуємо Вам жіночі ділові сумки із натуральної шкіри, які точно підійдуть під будь-який образ.

Даффли і сумки для поїздок

Сьогодні вибрати сумку абсолютно непросто: серед різноманітності цих аксесуарів легко загубитися! Особливе місце серед модельного ряду сумок займає даффл (duffel bag), адже він оптимально підходить для всіляких активностей. Більше цікавого про цей аксесуар - в статті!

WE ARE ABLE

WE ARE ABLE ® – досить молода, але вже широко відома українська марка рюкзаків і сумок, які почали свій зліт в 2010 році. Про історію, плани і цілі творців бренду - в нашому матеріалі

TOP ROLLTOP: обзор рюкзаків в магазині Bagman.ua

Останнім часом ролтопи набирають скаженої популярності, а тому майже у кожного виробника в модельному ряді є декілька таких. Пропонуємо Вам познайомитися з асортиментом цих рюкзаків, який є в нашому магазині Bagman.ua.

Tools B.C 8000

Корейський модний бренд в Україні

Stighlorgan

Ірландський характер. Англійська якість. 

STANCE

THE UNCOMMON THREAD

Manekibook – Dream On

Записник – аксесуар, який необхідний щодня. На сьогоднішній день найкращим вітчизняним виробником блокнотів є Manekibook. Більше про бренд, його історію, і символи - у нашому матеріалі. 

Incase

Заснована в 1997 році компанія Incase – беззмінний супутник продукції Apple. Детальніше про продукцію та філософію бренду - у нашій статті. 

GUD - наважся ступити на шлях пригод!

Міський рюкзак – аксесуар, до якого найбільше вимог, адже він має підходити для роботи, навчання, прогулянок, спорту чи хобі. Всім цим вимогам відповідають елегантні рюкзаки GUD. Більше про філософію бренду – у статті

Fjällräven

Історія появи одного з найпопулярніших силуетів, серед міських рюкзаків і трохи корисних порад щодо вибору свого першого KÅNKEN

Eastpak® X Paul & Joe Voyageur collaboration

Eastpak з гордістю представляє свою новітню колаборацію в рамках проекту «Inspired by the World of»: Paul & Joe Voyageur – свіжа, сучасна колекція, розроблена спільно з французьким дизайнерським будинком. Більше про колекцію та деталі проекту - у нашій статті.

Eastpak® SS17 Axer Collection

Нова колекція Axer була розроблена для того, щоб підняти майстерність до форми мистецтва. І їй це вдалось! Розкішні преміальні матеріали та оригінальний вінтажний дизайн роблять ці аксесуари справді унікальними! Докладніше - у нашому матеріалі!

Eastpak х Raf Simons V: Прагматична розкіш

2 лютого у Нью-Йорку давні відносини Eastpak із брендом Raf Simons зробили ще один крок уперед. На Тижні моди в Нью-Йорку була представлена колекція аксесуарів п'ятої успішної співпраці брендів. Подробиці – у нашій статті!

Eastpak х AMI підкорюють Тиждень моди у Парижі

21 січня у Парижі знаменувався яскравою появою Eastpak на показі з лімітованою колекцією. Подробиці - у нашому матеріалі. 

Eastpak в інтерпретації Christopher Ræburn

У рамках Лондонського Тижня Моди, 8 січня дизайнерський бренд Крістофер Ребурн представив справді оригінальну колекцію рюкзаків та сумок, зроблений у колабрації з Eastpak. Більше про цю лімітовану серію - на нашій статті.

Eastpak SS17 Merge Premium

Новая весенне-летняя коллекция от Eastpak – это разнообразие цветов, дизайнов и действительно стильных крутых аксессуаров. Конечно, ни одна из коллекций не обходится без экспериментов с моделью Merge. Больше об этих новых премиальных вариациях – в нашей статье.

Eastpak SS17 Leather Collection

Ви в пошуках стильного, практичного та головне незвичайного шкіряного рюкзака? Нова лінійка з колекції Eastpak SS17 порадує навіть найвибагливіших модників! Більше – у матеріалі.

Eastpak SS 17 Core Series Premium

Кожна з колекцій бренду Eastpak містить в собі декілька лінійок товарів. Це і шкіряні аксесуари, і оригінальний модельний ряд Merge Lab, і колабораційні капсульні колекції, створені разом з іменитими дизайнерами. І, звичайно ж, це завжди оновлені варіанти основної колекції - Core Series. У чому краса весняної преміальної основної серії – у нашій статті.

Deuter – історія стандартів якості

У наш час, відвідуючи будь-який власний магазин, ви обов'язково знайдете продукцію німецької компанії Deuter на полицях. Що ти знаєш про неї? Але Дейтер має досить цікаву і багату історію, як і багато інших у цій галузі.

Dakine - від серфа до міста

Одним з найвідоміших брендів рюкзаків на сьогодні є Dakine, і це не випадково. Звідки починається історія бренду і що вплинуло на розвиток філософії бренду - в нашому матеріалі.

47 Brand

Сьогодні весь світ знає бренд найкрутіших спортивних бейсболок. Тепер кепки від 47 є і у нас! Про історію успіху братів Д'Анджело, а також більше про філософію марки - в нашій статті.

Рюкзаки Samsonite (Самсонайт): как быть лучшим более 100 лет.

На протяжении более 100 лет Samsonite (Самсонайт) использует свое богатое дизайнерское наследие для создания непревзойденных продуктов.

Сумки для спорта и отдыха

Что куда брать и какими сумки бывают. И сумки ли это? Мы разобрались в видах и предназначении. Рюкзак, слинг, мешок, дафл, шоппер и пр...

Epperson Mountaineering

Рюкзаки Epperson Mountaineering известны как самые удобные и практичные аксессуары для туризма и путешествий. И это не удивительно, ведь аксессуары изготавливаются с вниманием к мельчайшим деталям! Больше об особенностях этого рюкзака и истории компании - в нашем материале

Herschel Supply

Сегодня рюкзаки Herschel Supply известны во всем мире и пользуются популярностью на всех континентах. В чем же успех этих аксессуаров и как бренд из маленького городка смог завоевать любовь во всех уголках земного шара? Все об истории бренда - в нашей статье!

Топ-5 туристических рюкзаков

Хоть раз в жизнь нужно взобраться на вершину горы, насладиться прекрасным видом, ощутить и осознать эту величественную красоту. Путь придется проделать не малый, но оно того стоит. Для пешего похода обычный спортивный рюкзак не подойдет. Здесь нужна вещь посерьезнее – туристический рюкзак. 

Лучшие рюкзаки украинских брендов

Вібираете качественный рюкзак? Рекомендуем обратить внимание на аксессуары украинских брендов, поскольку они ничем не уступают ни по качеству, ни по дизайну зарубежным именитым аналогам. Самые крутые модели - в нашем обзоре.

Pelican – качество, практичность, красота

Pelican - бренд который специализируются на разработке и изготовлении рюкзаков, сумок и аксессуаров в направлении StreetWear. Больше о бренде, философии и аксессуарах - в нашей статье!

Eastpak x Inan capsule collection

17 січня в Берліні відбулася презентація нової колекції бренду INAN Batman. Більше про те, як відбувався захід та що з цього вийшло – у нашій статті. 

Дизайнерські рюкзаки Eastpak: Artist Studio 2016

Цього року найвідоміші дизайнери всього світу знову об'єдналися в рамках проекту Eastpak Artist Studio 2016 для допомоги фондам боротьби зі СНІДом. Більше про колаборацію цього року – у нашій статті.

Яку валізу купити?

Поради, які допоможуть вам зробити правильний вибір.

Коллекция Holiday 16 от Eastpak

Скрась серые будни!

10 найнезвичайніших рюкзаків

Рюкзак, мабуть, найзручніший та універсальний аксесуар. Він стане в нагоді як для щоденних поїздок містом, так і для більш далеких подорожей, його можна брати до школи, університету, на роботу, в спортзал або на пікнік. Існує величезний вибір таких аксесуарів на будь-який смак. І, здавалося б, що вже нема чого вигадувати, але виробники продовжують дивувати креативними моделями іноді з дуже дивним дизайном.. 

Оригинальные рюкзаки: топ аксессуаров на каждый день

Ищете для себя действительно оригинальный нестандартный рюкзак? Мы подобрали для Вас несколько вариантов, которые понравятся даже сымым искушенным ценителям!

Ручна поклажа: розміри + добірка аксесуарів (ч.2)

Збираєтеся летіти і не знаєте, яку ручну поклажу краще взяти з собою в літак? Пропонуємо Вам матеріал, а якому Ви знайдете розміри та вагу ручної поклажі у найпопулярніших авіакомпаніях. Тут ми також зібрали оптимальні за розміром валізи та рюкзаки, які ідеально відповідають вимогам.. 

Ручна поклажа: розміри + добірка аксесуарів (ч.1)

Шукаєте рюкзак або валізу для ручної поклажі в літаку, але не знаєте, чи підійде вона за розмірами? У статті ми зібрали вимоги основних авіаліній та лоукостів, а також підібрали аксесуари, які ідеально підходять під параметри. 

Матеріали рюкзаків

Якщо ви зараз перебуваєте на цій сторінці, то, швидше за все, вас привело сюди сильне кохання, ну чи хоча б повага до рюкзаків. Саме тому немає сенсу описувати, наскільки зручний, функціональний та модний цей аксесуар. Набагато цікавіше розповісти про те, з чого роблять рюкзаки, чим ми і займемося в цьому огляді.

Класифікація рюкзаків

Рюкзак – це аксесуар із величезною історією і, мабуть, ще більшою функціональністю. Саме тому сфера його застосування вже давно є не лише побутом індіанців та кур'єрських замовлень. Сьогодні рюкзаки – це величезний клан, у якому можна зустріти як суворі мужні екземпляри, так і універсальні моделі у стилі casual. Загалом ми вирішили ближче познайомитися з цією сім'єю.

Модні кольори осені 2016: обираємо трендові аксесуари

Родзинка кожного образу – аксесуари! Пропонуємо Вам добірку трендових рюкзаків, які Вам точно сподобаються! Вибирайте для себе яскраві модні кольори осені 2016 і доповнюйте їх в тон!

Поясні сумки

Дуже дивно, що з'явившись на ринку, поясні сумки не заполонили весь його простір. Так, звичайно хіпі та брейкдансери давно надягають цей аксесуар, але більшість людей залишається в незнанні. Щоб виправити цю несправедливість, ми вирішили довести, що сумки – це навіть не супер, а мега аксесуар!

Найдорожчі рюкзаки у світі

Іноді такі звичайні аксесуари стають предметом розкоші, яку можуть дозволити собі далеко не всі. Деколи ціна настільки велика, що можна було б купити на ці гроші автомобіль! 

Рюкзаки, що найбільше продаються.

Яскраві та оригінальні аксесуари завжди привертають більше уваги. Ми з великою цікавістю розглядаємо на вітринах незвичайні моделі, але як правило, для щоденних потреб купляємо універсальні, функціональні рюкзаки спокійних тонів. 

Сіренькі такі будні: сумки на кожен день

Я завжди з собою беру... сумку, рюкзак, клатч... Начебто все ясно і зрозуміло, але чи так... У що покласти телефон, планшет... Стильно, практично, незвичайно і що б собі коханому догодити... Рекомендуємо до прочитання...

Сумки для офіційних та урочистих заходів

Якщо щодня Ви носите з собою рюкзак, мішок, слін або сумку на пояс. Але якщо потрібно йти на офіційну зустріч, потрібно підібрати правильний аксесуар, в якому потрібно поєднати діловий стиль і практичність, в той же час не жертвуючи стилем.

RIP CURL

Знаменитий австралійський бренд Rip Curl починав свою історію наприкінці 60-х років - початку 70-х у селищі Торки (штат Вікторія). Поруч знаходився пляж, де любили проводити час, підкорюючи хвилі, двоє друзів-серфінгістів Брайан Сінгер і Дак Ворбрик. 

SAMSONITE

Мобільність, якість преміального класу, революційні ідеї та інновації – Ось що пропонує нам Samsonite. Такі валізи є безперечним лідером у сфері аксесуарів для подорожей та перевезення багажу. Стиль, якість та комфорт виправдовують себе вже понад 100 років.

Spiral

XXI століття зробило з людьми непоправне: технічні революції, винаходи та Інтернет віддалили нас від найважливішого, найпростішого і, водночас, неймовірно складного. Вони відірвали нас від природи. З кожним днем з'являється все більше фантастичних фільмів, нереальних творів та сюрреалістичних принтів. Але ж ми з вами не такі! Ми любимо природу, любимо зірки та море, небо та вітер, дерева і навіть траву.

The North Face – ніколи не припиняй досліджувати

The North Face вже давно вважається еталоном у світі outdoor спорядження, якісних зручних товарів для активного відпочинку та спорту. З чого починався шлях компанії і куди далі розвивається бренд – у нашій статті!

Історія месенджерів

Прийшли 1940-ті роки. І в місті Нью-Йорк маленька фірма DeMartini запустила виробництво сумок для монтажників, які шилися з бавовни і були дуже зручні для того, щоб діставати інструменти на висоті.

REMADE

Український бренд Remade – одна з небагатьох компаній, в основі якої лежить метод ресайклінгу. Під маркою Remade створюються дизайнерські сумки із натуральної вінтажної шкіри. Матеріалом служать куртки, плащі, що відслужили своє, різні шкіряні речі. Носити їх у первозданному вигляді вже ніхто не буде з різних причин (немодний фасон або просто набридло). 

Provider Collection

EastPak Provider – постачальник надійних рюкзаків та гарного настрою у подорожах на різні відстані. Якщо Ви берете в подорож лише ручну поклажу, цей рюкзак для Вас. Якщо серед усіх міських аксесуарів Ви надаєте перевагу рюкзакам, тоді цей рюкзак теж для Вас. 

Poolparty: стиль, як спосіб життя

Рюкзаки та сумки українського бренду Poolparty - яскравий мікс функціональності та стилю. Більше про ці креативні аксесуари, а також колекції сумок та рюкзаків - у цьому матеріалі. 

Back To Work

Eastpak робить рюкзаки та сумки для всіх соціальних галузей. Будьте хоч школярем або студентом, простим туристом, спортсменом або офісним працівником – Ви завжди зможете знайти серед безлічі виробів бренду відповідний аксесуар. 

BLANKNOTE

Сімейний бізнес подружжя Бланк народився з творчого захоплення хендмейд виробами з паперу. Все починалося із блокнотів та щоденників ручної роботи для друзів, невеликих індивідуальних замовлень. Поступово попит на унікальні хендмейд товари зростав, з'являлися нові клієнти, і хобі перетворилося на прибуткову справу. 

Brooks

Brooks England – це не просто найбільший світовий бренд, під яким випускаються висококласні велосипедні сідла та елітні шкіряні аксесуари. Це ціла епоха зі своєю історією, приклад сімейного бізнесу з постійними традиціями та багатим досвідом. Вже майже 150 років компанія є взірцем бездоганного англійського стилю та найвищої якості. Сучасні технології виробництва у поєднанні з сімейними традиціями.

Churchill

Шукаєте якісні та вишукані вироби зі шкіри? Український бренд Churchill – це розкіш ручної роботи та індивідуальність у кожній деталі! Більше про бренд та вибір моделей - у статті!

Crumpler

Якщо у вас є знайомий фотограф та/або велосипедист, і у нього немає жодного аксесуара Crumpler, то він, як мінімум, нелюдимий і дивний. Чому ми беремося стверджувати це? Так тому що Crumpler – це зручні та стильні сумки та рюкзаки для тих, хто любить рух. Це міцна та довговічна продукція. Зрештою, це кумедний чоловічок, який кличе вас до пригод з логотипу компанії.

Eastpak & House of Hackney – нова колекція

Бренд Eastpak відрізняється як якістю, так і відмінним стилем і почуттям смаку, співпрацюючи з багатьма світовими брендами і дизайнерами. Найяскравішим творчим тандемом стала, звичайно, робота з лондонським модним будинком House of Hackney. І завдяки цій колаборації у вересні 2016 року вийшла нова колекція рюкзаків.

Eastpak - Wyoming

Більше 50 років Eastpak приносить щастя у повсякденне життя багатьох людей, створюючи зручні, функціональні та стильні аксесуари. Кожна колекція складається з великої кількості моделей із дизайном під будь-який смак. І кожна колекція має цікаву передісторію, яка надихнула бренд на нові подвиги.

Eastpak Artist Studio 2016: роботи фіналістів

Eastpak Artist Studio – це проект, який вже шостий рік відкриває світові нових талановитих модельєрів та успішно допомагає організації «Дизайнери проти СНІДу». Пропонуємо Вам познайомитись з оригінальними творами фіналістів цього року!

EastPak's Tutor

Eastpak – бренд перевірений часом. З'явившись у світі більше половини століття тому, він активно розвивається, регулярно поповнює вже наявні колекції новими моделями і створює нові лінії аксесуарів для міста.

EEDLE

Ще зовсім юний, але досить популярний український бренд Eedle займається створенням унікальних виробів зі шкіри. Висококласні шкіряні сумки та аксесуари швидко полюбилися модникам та модницям не лише України, а й інших країн світу. Засновницею марки стала молода, талановита та амбітна Анастасія Глотова. Вона є ідейним натхненником бренду, проектує вироби, відповідає за продаж та просування марки.

NIKE

Американський бренд Nike вважається символом світового спорту. Таке високе звання марка заслужила завдяки відмінній якості товарів, доступній вартості, креативному дизайну. Легендарні кросівки, спортивний одяг, популярні сумки та рюкзаки давно завоювали серця мільйонів шанувальників у всьому світі.

MARIMIR

MariMir – молодой украинский бренд, под которым выходит в свет модная, удобная, практичная, оригинальная одежда и аксессуары для мужчин и женщин. Невероятные силуэты и яркие образы гармонируют с комфортом и функциональностью.

Padded Pak'r by EastPak

Якщо Ви, побачивши на вітрині магазину рюкзак Padded Pak, не впізнали його і пройшли повз, значить Ви точно з іншої планети. Найвідоміший дизайн не може залишитися непоміченим. А саме такими є рюкзаки цієї колекції.

ARTIST STUDIO

Eastpak Artist Studio – проект, який може врятувати життя. Завдяки йому вся планета почує про проблему, що набирає все більші оберти. А молоді люди зможуть показати на що вони здатні та потрапити у світ стилю, моди та дизайну.. 

10 найкращих шкільних рюкзаків

Дбайливі батьки хочуть, щоб їхні діти виглядали не менш модно, ніж вони самі. Тому до вибору шкільного рюкзака ставляться дуже серйозно. Окрім гарного оформлення такий аксесуар має бути зручним, функціональним і, звичайно ж, він має подобатися дитині. 

Case Logic

Простое решение сложной проблемы. Это задание для Case Logic. Изделия от именитого бренда создают ажиотаж среди профессиональных фотографов, спортсменов, туристов и просто активных людей, находящихся в непрерывном движении. Ведь движение – это и есть жизнь, и Case Logic делает ее проще.

Mipac

Если от воспоминаний о школьных ранцах по коже бегут мурашки, то ты совершенно отстал от жизни! Сегодня совсем другие времена, в которых хороший и, главное, правильный рюкзак – уже не только для тетрадок или походных консервов, но и для создания своего собственного стиля, и проявления личности. Доказательством этому может служить недавнее появление амбициозного британского бренда рюкзачных дел, имя которому Mi-Pac.

EastPak

Жизнь складывается так, что даже если у вас нет продукции Eastpak, вы все равно знаете этот бренд: по последней туристической поездке, или по пробегающему мимо хипстеру, или, например, по интересной амбициозной рекламе, на которую нет, да наткнешься на просторах Интернета. Такому положению дел благоприятствовала по истине «прочная» история Eastpak – американского производителя рюкзаков и сумок!

EastPak - Austin

В мире еще столько городов, которые могут неожиданно вдохновить Eastpak на очередную коллекцию. Остин лишь начало, посмотрим, что будет дальше.

Консервативный London

Рюкзак – это такой аксессуар, который просто создан для путешествий. Он будет повсюду следовать за Вами, хранить сувениры, новые знания и воспоминания. Имея за плечами достаточно много коллекций, EastPak решил отправиться в Великобританию за новыми впечатлениями и идеями. 

THULE

Путешествовать любят все. Но вид транспорта, место назначения, маршрут и прочие нюансы для каждого индивидуальны. Thule имеет большой запас аксессуаров, подходящих под каждый конкретный случай. 

COTE ET CIEL

Яркая звезда мировой популярности французского бренда Cote et Ciel зажглась в 2008 году в Париже. Искушенную публику марка покорила оригинальным дизайном своих изделий. Необычные формы рюкзаков, красивые, стильные сумки преподнесли креативных дизайнеров из Дома моды Damir Doma на пьедестал модного мира аксессуаров. 

Материалы сумок

Случается, человек купит сумку, а она ему не подошла: не прочная, маркая, лезет по швам… Чтобы такого не случилось, перед покупкой новенького аксессуара стоит разобраться в том, из чего же сделан ваш потенциальный друг. И наш обзор – в помощь!

История рюкзаков

Конечно, сейчас, в XXI веке очень быстро и просто зайти в Интернет, выбрать рюкзак и наслаждаться его прочностью, функциональностью и расцветкой. Куда сложнее ознакомиться с историей этого, уже привычного аксессуара, вдуматься в нее и, несомненно, проникнуться большим уважением к такому, казалось бы, повседневному предмету!

BAGLLET

Популярный украинский бренд Bagllet начал свое существование в ноябре 2013 года. Свое название получил от сочетания английских слов «bag» (сумка) и «wallet» (кошелек). Сегодня марка представляет свои товары во многих интернет- магазинах, а также в шоу-румах Киева, Харькова, Львова, Одессы. Стоит отметить...