Рюкзак Samsonite - OPENROAD 2.0 29/34L BLACK

Артикул: KG2*09004
Знижка
Знижка 10%, якщо ви вже купували у нас коли-небудь раніше, якщо ви студент, або у вас зовсім нещодавно був день народження.

10690 грн

В наявності
В магазині
Можна подивитися і приміряти в нашому магазині на Прорізній 5 (м. Хрещатик)
Loading...
Безкоштовна доставка по Україні

Оплата можлива готівкою, Visa/MasterCard, за безготівковим розрахунком

  • Характеристики
  • Опис
Колекція openroad 2.0
Матеріал нейлон
Колір чорний
Об'єм 29/34 л
Габаритные размеры 32 x 46 x 19/27
Вага 1900 грамм
Застежка zip-блискавки
Полезные детали USB-порт, зовнішня кишеня, місце для пляшки, ручка для перенесення, світловідбивачі, органайзер, відділ для ноутбука

Samsonite OPENROAD 2.0 29/34L — це місткий рюкзак на кожен день і для подорожей. Особливість моделі полягає в можливості збільшення обсягу на 5 літрів.

Рюкзак має кілька головних відділень і багато кишень меншого розміру. Відділення для особистих речей повністю розкривається для зручного наповнення. У рюкзаку передбачено окреме місце для ноутбука розміром 17,3 дюймів і планшета. Ремінь фіксує обидва пристрої в нерухомому положенні. У бічних кишенях помістяться пляшки з водою. Є потаємна кишеня на спинці.

Нейлон, з якого пошитий рюкзак, має водовідштовхуючу поверхню. Кишеня для гаджетів застібається водонепроникною блискавкою. Панель на спинці призначена для встановлення рюкзака на телескопічній ручці валізи. Лямки анатомічної форми і щільна вентильована спинка додають комфорту при тривалому носінні рюкзака.