Рюкзак Cote&Ciel - Isar Medium Beige

Артикул: 28787
Знижка
Знижка 10%, якщо ви вже купували у нас коли-небудь раніше, якщо ви студент, або у вас зовсім нещодавно був день народження.

11090 грн

Немає в наявності
Безкоштовна доставка по Україні

Оплата можлива готівкою, Visa/MasterCard, за безготівковим розрахунком

  • Характеристики
  • Опис
Колекція isar
Матеріал полиэстер
Колір бежевый
Габаритные размеры 31 см x 60 см x 20 см
Застежка молния
Полезные детали Регулировка шлеек, регулировка объема

Рюкзак Cote&Ciel Isar Medium Beige призначений для щоденного міського використання і може використовуватися в подорожі. Він має оригінальний дизайн і виконаний у вигляді кокона. Велика кількість кишень дадуть змогу розмістити всередині будь-які гаджети, предмети одягу та особисті речі.

Модель бежевого кольору зроблена з еко тканини, яка забезпечує речам захист від промокання. Спинка та ергономічні шлейки ущільнені. Доступ до основного відділення здійснюється з боку спинки. Рюкзак можна практично повністю розкрити, щоб провести зручне його наповнення своїми речами.

Для ноутбука є ущільнена кишеня, є індивідуальна кишеня для планшета і телефону. Всередині знаходяться сітчасті кишені для дрібниць і кишеня на блискавці для блокнота. У рюкзак можна легко помістити об'ємні речі. Прихована блискавка не тільки гарно виглядає, але й перешкоджає сторонньому доступу до ваших речей.

Дивитися відеоогляд цього товару