Сумка pinqponq - Tetrik Bush Green

Артикул: PPC-TET-001-20076
Знижка
Знижка 10%, якщо ви вже купували у нас коли-небудь раніше, якщо ви студент, або у вас зовсім нещодавно був день народження.

3550 грн

Немає в наявності
Безкоштовна доставка по Україні

Оплата можлива готівкою, Visa/MasterCard, за безготівковим розрахунком

  • Характеристики
  • Опис
Колекція tetrik
Матеріал полиэстер
Колір бирюзовый
Об'єм 5,7 л
Габаритные размеры 42 см x 18 см x 10 см
Вага 260 г
Застежка молния ykk

Сумка pinqponq Tetrik Bush Green виконана з переробленої сировини з турботою про навколишнє середовище. Аксесуар приваблює своїм м'ятним забарвленням. Сумка звільняє руки, адже вона фіксується на поясі або на грудях. Її положення можна легко змінити. Регульований ремінь налаштовує посадку під будь-яку фігуру.

Сумка складається із загального відділення, яке оснащене двосторонньою блискавкою. Розстебнути відділ буде зручно як лівою, так і правою рукою. Всередину поміститься телефон, паспорт, гаманець, ключі і навіть невелика пляшка з водою. Додаткові аксесуари складаються в передні кишені, а особливо цінним предметам відведене місце на спинці сумки. Задня кишеня застібається односторонньою блискавкою.

Для перенесення сумки в руці використовується ущільнена ручка зверху. Тканина захищена від намокання і забруднень. При виготовленні сумки не використовувалися хімічні речовини.

Дивитися відеоогляд цього товару