Рюкзак Samsonite - OPENROAD 2.0 22L BLACK

Артикул: KG2*09003
Знижка
Знижка 10%, якщо ви вже купували у нас коли-небудь раніше, якщо ви студент, або у вас зовсім нещодавно був день народження.

9520 грн

Немає в наявності
Безкоштовна доставка по Україні

Оплата можлива готівкою, Visa/MasterCard, за безготівковим розрахунком

  • Характеристики
  • Опис
Колекція openroad 2.0
Матеріал нейлон
Колір чорний
Об'єм 22 л
Габаритные размеры 31 x 43 x 17
Вага 1600 грамм
Застежка zip-блискавки
Полезные детали USB-порт, зовнішня кишеня, місце для пляшки, ручка для перенесення, світловідбивачі, органайзер, відділ для ноутбука

Рюкзак Samsonite OPENROAD 2.0 22L BLACK призначений для міського використання. Модель також підійде для робочих поїздок або звичайних подорожей. Він має велику кількість кишень різного призначення і дозволить безпечно транспортувати гаджети, а також заряджати їх прямо на ходу.

Виріб з нейлону має захист від промокання. Відділення для гаджетів застібається прогумованою блискавкою. Спинка і лямки покриті дихаючим сітчастим матеріалом. Наскрізна панель на спинці дозволить зафіксувати рюкзак на висувній ручці валізи.

Рюкзак оснащений окремою кишенею під ноутбук розміром 15,6 дюймів і під планшет. Обидва пристрої фіксуються ременем. Відкриті бічні кишені підійдуть для ємностей з водою або невеликих предметів. На спинці є потаємна кишеня з блискавкою збоку для документів або телефону.