Рюкзак Samsonite - OPENROAD 2.0 18L BLACK

Артикул: KG2*09002
Знижка
Знижка 10%, якщо ви вже купували у нас коли-небудь раніше, якщо ви студент, або у вас зовсім нещодавно був день народження.

8990 грн

Немає в наявності
Безкоштовна доставка по Україні

Оплата можлива готівкою, Visa/MasterCard, за безготівковим розрахунком

  • Характеристики
  • Опис
Колекція openroad 2.0
Матеріал нейлон
Колір чорний
Об'єм 18 л
Габаритные размеры 29 x 41 x 16
Вага 1600 грамм
Застежка zip-блискавки
Полезные детали USB-порт, зовнішня кишеня, місце для пляшки, ручка для перенесення, світловідбивачі, органайзер, відділ для ноутбука

Samsonite OPENROAD 2.0 18L BLACK — це міський рюкзак компактного розміру, у якого багато кишень і добре продумана організація внутрішнього простору.

Рюкзак пошитий з нейлону і має водовідштовхуючу поверхню. Його спинка і лямки ущільнені і покриті тканиною, що дихає. За допомогою спеціальної панелі на спинці рюкзак можна встановити на валізі. Крім ручки-переноски зверху є ще й петля для підвішування рюкзака.

Основне відділення зручно відкривається і має окрему кишеню для паперів, зошитів або документів. У відділенні для гаджетів є два окремих відсіки для ноутбука і планшета. Гаджети фіксуються ременем на липучці. Прогумована блискавка не дасть волозі проникнути всередину.

Рюкзак оснащений USB-портом, щоб заряджати ваші пристрої в будь-який час. На спинці знаходиться потаємна кишеня на блискавці.